Zoeken op Munt-Online

Bent u op zoek naar een specifiek product? Zoek hieronder en wij controleren direct of wij het gewenste product in onze shop hebben.

2 Euromunten

Sinds 1 januari 2002 is in Europa de gemeenschappelijke euro geïntroduceerd. Bij Munt-Online hebben wij een ruim assortiment vol met unieke ontwerpen dat de Europese eenheid en samenwerking symboliseert. Voor alle euromunten is een gemeenschappelijke zijde, en een zijde met unieke en symbolische ontwerpen en thema’s. De Euro is een wettig betaalmiddel en wordt geaccepteerd door alle deelnemende landen in de eurozone.

Bij Munt-Online vindt u een ruim assortiment aan 2 euromunten, welke wekelijks wordt aangevuld. Ontdek de fascinerende ontwerpen en historische thema’s uit alle Europese landen die de Euro uitgeven. Van herdenkingsmunten met belangrijke gebeurtenissen, tot reguliere standaard uitgiftes met culturele symbolen… Bij Munt-Online is er voor elk wat wils, of u nu een verzamelaar bent, of meer houd van specifieke thema’s. Deze 2 euromunten geven niet alleen een boeiende inkijk in de geschiedenis en cultuur van Europa, maar kan ook een waardevolle toevoeging vormen voor munt verzamelaars wereldwijd.

Ontdek het ruime en diverse aanbod en bestel vandaag nog één of meerdere stukjes geschiedenis van het Europese betaalmiddel. Mist u een specifieke uitgifte? Neem contact met ons op en wij zullen ons best doen om deze uitgifte voor u te bemachtigen.

Lees meer...

Lees minder...

301 producten

ONZE ZEKERHEDEN

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Betalen in 3 termijnen vanaf €100,-
Retourgarantie van 30 dagen
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE 5 POPULAIRSTE PRODUCTEN VAN VANDAAG

Betaalmethode iDeal Betaalmethode Riverty Afterpay Betaalmethode PayPal Betaalmethode In3 Verzendmethode PostNL Verzendmethode Packs Verzendmethode DHL SSL Beveiliging