Zoeken op Munt-Online

Bent u op zoek naar een specifiek product? Zoek hieronder en wij controleren direct of wij het gewenste product in onze shop hebben.

Bankbiljetten

U wilt oude bankbiljetten kopen van een hoge verzamelkwaliteit? Munt-online heeft een wisselende collectie oude bankbiljetten, die allemaal een certificaat van echtheid hebben. Wij zijn een officiële distributeur van onder andere oude bankbiljetten en onderhouden wereldwijd contact met posterijen, ministeries van Financiën en Nationale Munten. Via deze internationale contacten hebben wij ook toegang tot zeer oude bankbiljetten. Snel uw oude bankbiljetten kopen kan via onze zoekfunctie, waar u de naam van het biljet intypt.

127 producten

Op deze pagina vindt u een gevarieerd aanbod met onder andere het eerste bankbiljet 1 gulden Juliana 1949 en het beroemde Lieftinck tientje. Het tientje van Lieftinck is dé must have in elke serieuze bankbiljettenverzameling! Van sommige items is de voorraad beperkt, dus wees er snel bij.

Hebben oude bankbiljetten waarde? De eerste bankbiljetten in Europa zijn eigenlijk ontvangstbevestigingen die goudsmeden uitgaven voor het goud en zilver dat in onderpand werd gebracht. Als de goudsmeden ongedekte ontvangstbewijzen in omloop gaan brengen, is dat de eerste geldcreatie door middel van bankbiljetten. In Nederland verschijnt het eerste bankbiljet in 1814. De verkoopprijs op deze pagina wordt bepaald door meerdere factoren, zoals ouderdom, kwaliteit en zeldzaamheid. De waarde kan voor u oplopen als u een laatste item aan een grotere collectie kunt toevoegen. De emotionele waarde speelt natuurlijk ook een rol, als u al lang op zoek was naar een bepaald bankbiljet en dit biljet alsnog vindt.

ONZE ZEKERHEDEN

Niet tevreden, geld terug
Altijd vrijblijvend bestellen
Echtheid gegarandeerd
Achteraf betalen mogelijk
Betalen in 3 termijnen vanaf €100,-
Retourgarantie van 30 dagen
Hoogste verzamelkwaliteit

ONZE 5 POPULAIRSTE PRODUCTEN VAN VANDAAG

Massief gouden goudbaar: Hoefijzer
2 euro Ouderenzorg 2021 - Andorra
Philadelphia Zilveren Muntset
50 Years of Pride 2022 UK 50p Silver Proof Coloured Coin
Baby's eerste geld uit het jaar 2024 - neutraal
Betaalmethode iDeal Betaalmethode Riverty Afterpay Betaalmethode PayPal Betaalmethode In3 Verzendmethode PostNL Verzendmethode Packs Verzendmethode DHL SSL Beveiliging